ClickBank Available for Indonesia

What a great news today from ClickBank for Indonesia?

ClickBank now available for Indonesia. It’s mean You, me, and all Indonesian can join to ClickBank program. You do not need to open clickbank by using virtual office anymore. Great!

Many times ago we (Indonesian) could not apply for ClickBank account 🙂

Now we can find Indonesia at the country list that can join to ClickBank Affiliate Program.

clickbank indonesia

What is ClickBank?

ClickBank is the online retail outlet for 10,000 digital product vendors and their 100,000 active affiliates. They’ve paid their clients on time, every time, for 10 years. Over $1 billion thus far. Now with weekly payouts!

Why ClickBank?

Here are a few of the reasons why:

  • Fast and free signup: Becoming a ClickBank affiliate is always free, and you can start promoting products in a matter of minutes.
  • No-hassle commission payments: We pay accurately and on-time, by check or direct deposit. In addition, we don’t require individual contracts with merchants, and we pool affiliate commissions from different merchants together, so you get paid sooner.
  • Wide selection of quality products: Our Marketplace of over 35,000 unique, digitally downloadable goods has products that appeal across all types of demographics and niche audiences.
  • Huge commission rates: Since ClickBank products are digital, our merchants can afford to offer extremely generous commission rates, some as high as 75%! This means you profit more from the traffic you generate.
  • Recurring commissions: ClickBank has over 6,000 products for sale that involve recurring payments, such as subscriptions or memberships. Whenever you refer a sale for one of these recurring products, you receive your commission for the life of the subscription. Nothing leads to profitability as easily as passive residual income from recurring commissions!
  • Accurate reporting: We offer state-of-the-art reporting and analytics tools, so you can keep a close eye on your marketing efforts and quickly determine how to get the best return on your marketing efforts.
  • Global reach: Our Platform Globalization initiative allows you to promote Spanish language products in international markets, with other languages coming soon. You’ll be able to reach millions of potential customers, leading to improved conversion rates.

So, happy join guys…

[Source: ClickBank]

  • wow…great news. ga jadi beli ebook dan virtual adres deh 🙂

  • very nice info… info yang sangat bagus… 😀

  • Akhirnya yang ditunggu tunggu masuk juga ke indo 😀

  • WOW nice info gan!! Nice!

  • Mantap infonya mas. Akhirnya Clickbank mengikuti langkah Paypal. Moga-moga aja kesempatan ini dapat digunakan sebaik-baiknya (asal positif lo) untuk mendapatkan $$$ 😀

  • Wow very inspiring info gan,
    ke enamxxx

    so i already daptar di clickbank 😀

  • goonie

    Mantabbbb

    Bos Supri, Ajarin Daku yg newbie ini gmn caranya sukses di Clickbank. let me know if you have an ebook about that. thanks

  • Mantap, udah daftar and siap buat promote product clickbank

    Wah, padahal udah bikin sales page buat promote ebook mas supri. 🙁

  • wah…kayaknya bakal booming cepet neh ya. Saya barusan dikasih tau temen juga ttg kabar sep ini. Kalo boleh nti sering2 bagi pengalamannya ya Bos. =)
    Thank You for sharing.

  • alt3385

    woohoo…
    bener2 kabar gembira bro…^^

    barusan gw mo daftar ke CJ, eh ga jadi, ga tau kenapa, buka clickbank and iseng2 daftar, ada INDONESIA-nya bow, udah deh gw langsung daftar aja hehe…

    semoga dapat menambah pundi2 keuangan buat kita semua, AMEEN

  • wah mau beli bukunya mas pri, jadi gak jadi deh 😉

    atau mungkin bukunya diperbarui jadi tips and trick clickbanks untuk orang Indonesia kali ya?
    anyway thanks

  • Finally….setelah bertahun-tahun nunggu….Langsung daftar ke CB.

  • Akhirnya Kita bisa buat uang dengan Clickbank….

  • Dulu susah2 pakai virtual address, sekarang tidak terpakai lagi account virtualnya.. tapi lebih baik langsung ya.

  • i’ve just joined ClickBank,
    good luck with Affiliate Marketing to everybody 🙂

  • Mantep deh, coba2 searching ‘clickbank indonesia’, taunya malah dapet info yang bagus ni. Thanks… Go indonesian publisher. Jangan kalah ma negara2 tetangga ^o^

  • wah terus terang saya baru kenal clickbank itu apaan. Trims infonya gan.. 😀

  • nice info…daftar dulu ah.thanks bro atas infonya

  • tenkyu banget mas… baru aj daftar nih he2

  • mantabs boz… tapi kemungkinan susah bgt,,, ane udah ngejalanin lama amazon ama click bank,,,

    kendala : masyarakat jaman sekarang udah pada pinter, link afilite distandarin dulu buat transaksi,,, coz mereka ga seneng kita untung…

    hehehe…
    maap kalo salah kata…

  • Langsung Ke TKP bos.. Dari dulu pengen nyoba Ga pernah bisa. Pas banget ada info dari thread ente.

  • Nice info gan!