I have a new iPhone 3G

Finally, I have a new phone from Apple, iPhone 3G 16GB black =)

I was waiting for this phone. I am exciting so much to have iPhone.

Since I can not buy iPhone in Indonesia (actually I can but… ;)), I need to find the nearest country that officially sell iPhone. The possible country is Singapore. The good news is I can buy iPhone in Singapore without any contract since there is available officially unlocked by one of Singapore telecommunication operator (I believe you know what I mean ;))

Fortunately, I got training schedule in Singapore. Great! Therefore I excited so much. I planned to buy iPhone in Singapore.

First, I need to find the cheapest iPhone’s price in Singapore. The possible places are Funan, Lucky Plaza, Sim Lim, or Far East Plaza.

And finally I got my iPhone 3G in Far East Plaza =)

Here is my iPhone 3G…

My favorite features are:

  • Touch screen
  • iPod
  • Maps with GPS
  • Games

My missing features (compare with another phone) are:

  • SMS report
  • MMS
  • SMS forwarding

Anyway, I still love my new iPhone 3G so much =)

Thanks and have a great day!

  • peedol

    dibayar berapa tuh ma apple-nya ????? huehehehehe

  • Kristo

    Cupri…
    sayang 3 missing featurenya ya… padahal di hp2 lain itumah fitur standar.

    enjoy your new phone…
    -eg0-

  • Peedol: Hehe

    Kristo: Iya sih To. Tapi ya gmn ya… udah suka duluan… 😉 Btw, eg0 apaan sih di signature-mu? =)

  • ami

    kalo boleh tahu, belinya brp S$ di far east plaza? soalnya tertarik mo bli juga 😀

  • congrat bro.waduh kapan ya bisa beli kayak gitu,masih kumpulin celengan neh he h ehhe

  • ya tuh, berapa biaya? tokonya namanya apa? Bagaimana pemakaiannya enak kagak? Kalau dibadingin ama Blackberry yg bold enak mana? Pls info ya. Gua mau juga beli tuh. Thanks.

    Daniel

  • peyman

    Hi,

    Is your iPHONE comes with waranty? how much you bought it ?
    Is it unblocked one ?

  • eric

    which shop u got it from far east plaza? yours is 8gb rite? price? warranty ?

  • Christopher

    may i ask to u, how much did u buy iphone3G at far east plaza ??
    <>

  • natalie

    hello i really want an iphone 3g just want to know the website that you brought it from and how much exactly did it cost you? wheather or not it is a contract phone? how long did it take to arrive? does it work in the united kingdom? i know it’s a lot to ask but i really wnat one so please reply as soon as possible

    thank you
    natalie

  • Monique

    Hi,
    Minta info nya donk harga iPhone yang dibeli itu brapa? Gw mau beli juga… 😉
    Btw, Indosat bisa untuk iPhone nya ya?

    Thanks..

  • Maulini

    Halo…
    Berapaan tuh iPhone nya? Gw pengen beli tapi yang bisa buat Provider lain juga gak cuman Telkomsel doank. Itu kayaknya bisa buat Indosat ya?
    Bisa tw harganya brapa?
    Mohon konfirmasinya yaaa….. 🙂
    Thank u.

  • my iPhone was actually a gift from my girlfriend. i really love this phone and i think that this is the best phone that money can buy. i like the features and the design.

  • edy

    mr. supri, anda beli iphone 3GS di far east plaze singapore, boleh tanya lokasi tepatnya di toko apa dan no berapa?
    setahu saya elektronik di plaza tersebut di lantai 2 ya?
    thanks.

  • @ami: dulu belinta SGD $1150
    @djisamseotest: pasti bisa kok 😉
    @daniel: blom pernah bunya BB jadi gak bisa bandingin 🙂
    @peyman: they said 1 year waranty
    @eric: I don’t remeber exactly. perhaps in whymobile 🙂
    @Christopher: SGD $1150
    @natalie: please check at http://whymobile.com
    @maulini: iya saya pake Indosat. Saya beli yang unlock 🙂
    @boydetox: good 🙂
    @edy: saya lupa pastinya. Seinget saya cuman 2 toko yang jual iPhone 😀

    Thanks

  • Sarah

    Just info ..
    sm BB jauuuuuuuh .. enakan iphone buangeeet.. mending ngumpulin celengan dlu bwt beli iphone drpd beli BB hehee
    features nya iphone lbh dahsyat dr BB. sueer ga boong hehee. Coz aku uda pnh ngrasain dua2 nya 😀

  • M Anndi W

    mas supri, mohon info, dulu beli iphone-nya di toko apa namanya mas? nuwun,