Love The Way I Work

Jonathan Leger’s $7 Secrets

in Article/Internet/Review by

Jonathan Leger claimed he made over $3,000 in a week from 5 hours of work by selling a 30 page report for only $7 each, 7 dollar secrets. Sound incredible?

Most Internet marketers today are trying to sell you an e-book, for anywhere between $17 – $997. It has worked so far, but mostly for the gurus. And there are signs that people are getting tired of these ripoffs.

I bought a report from Jonathan Leger, which cost $7. The report is about 30 pages, and the table content of the e-book is this:

  1. Why Information is The Perfect Product
  2. Information is not Problem Free
  3. The $7 Secrets Method
  4. Why $7 is More than $7
  5. Why Super Affiliate LOVE to Promote These $7 Reports
  6. Putting It All Together
  7. The Fastest, Easiest Way to Sell $7 Reports
  8. Why You Must Have Virtual Covers For Your Reports
  9. Make Money With This Report
  10. About the Author

7 Dollars Secret

The best part is Jon’s Viral Marketing Affiliate Script.
Jonathan also giving away the exact PHP script that you can download, edit and upload to your server to start your own viral marketing campaign.

With this script, you will not need to pay for or install any other affiliate program software to sell an e-book. It has:

  1. A sample salespage, thank-you page and download page included
  2. An auto-expiring download link (you can set the expiring time)
  3. Commissions will be paid directly to the affiliate?s Paypal account
  4. Affiliates can promote without signing up for an affiliate link (just a Paypal email address will do)
  5. Install the script on as many sites as you want

The script is very, very useful. Trust me!

By default you have to pay 100% commissions. You can change the settings anywhere. So look at this as a tool to build a huge, profitable mailing list because that?s what it?s intended for.

Get here: Jonathan Leger’s 7 Dollars Secret Report

5 Comments

  1. Hi Sylv,

    Itu typical sales page. Umumnya emank kaya gitu. Mungkin beberapa orang udah il-feel lihat berbagai sales page 😉

    Tapi aku banyak belajar dari situ. Tekniknya jualan bagus juga. Bisa belajar dari tekniknya dia jualan, kumpulan email sebanyak-banyaknya, dan bikin program affiliasi sendiri. Bagian yang paling aku sukai adalah script untuk pembayaran Paypal yang otomatis (menggunakan Paypal IPN).

    Kalo beli sendiri mahal boo… walaupun kemaren2 rada ngaco (bug) tapi hari ini ada update untuk script yang baru. Kayanya seru juga bisa jualan online 😉

    Have a great day!

  2. Salut salut, org indo udah banyak yang menggeluti dunia IM
    saya sendiri juga baru belajar

    salam kenal
    saya banyak ide2 sih cuman kebentur bahasa inggris belepotan :D.
    jadi kalo bikin produk ato blog bisa kacau bahasanya

  3. Memang untuk nulis report dalam bahasa Inggris gak gampang. Tapi bukan berarti gak mungkin khan?! 😀 Saya juga masih harus banyak belajar karena bahasa Inggris saya masih kacau beliau 😉

    Bisa belajar dari report orang lain. Report ini digunakan untuk pedoman apa-apa saja yang perlu ditulis, alur penulisan, susunan tulisan, dan lain-lain. Agar banyak biasanya ditambah gambar yang banyak. Selain halaman jadi tambah tebal 😉 , gambar sangat membantu pembaca untuk memahami apa yang kita tulis dalam report. Ada saran lain? Terima kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Latest from Article

Go to Top